Košuta kao vaša životinja moći

Bijela košuta, koju su druidi nazivali Eilid, poziva vas da krenete za njom dublje u šumu, u tajanstveni svijet ženske energije, suptilnosti i nježnosti. Obasjana suncem čini se gotovo nestvarnom, kao da nije s ovoga svijeta već iz svijeta vila. Kelti i druidi su je smatrali svetom životinjom, a na sjeveru Škotske jelene i dan danas nazivaju vilinskom marvom.

Svejedno je jeste li žena ili muškarac, zov bijele košute vas poziva da zavirite iza površnosti i očitog te da obratite pažnju na suptilnije nijanse nekog događaja ili situacije. Budite sofisticiraniji, nježniji, graciozniji i elegentniji te prilagodite te vrline da na najbolji način odgovaraju vašoj sadašnjoj situaciji.

Bijela košuta koja dolazi iz vilinskog svijeta traži da pogledate dalje od čisto fizičke razine. Zagledajte se u srce stvari, u njihovu suštinu i srž te usmjerite pažnju na uzroke, a ne samo na posljedice. Budite više povezani s tajanstvenim svijetom nevidljivog!

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.