Košuta kao vaša životinja moći

Bijela košuta, koju su druidi nazivali Eilid, poziva vas da krenete za njom dublje u šumu, u tajanstveni svijet ženske energije, suptilnosti i nježnosti. Obasjana suncem čini se gotovo nestvarnom, kao da nije s ovoga svijeta već iz svijeta vila. Kelti i druidi su je smatrali svetom životinjom, a na sjeveru Škotske jelene i dan danas nazivaju vilinskom marvom.

Svejedno je jeste li žena ili muškarac, zov bijele košute vas poziva da zavirite iza površnosti i očitog te da obratite pažnju na suptilnije nijanse nekog događaja ili situacije. Budite sofisticiraniji, nježniji, graciozniji i elegentniji te prilagodite te vrline da na najbolji način odgovaraju vašoj sadašnjoj situaciji.

Bijela košuta koja dolazi iz vilinskog svijeta traži da pogledate dalje od čisto fizičke razine. Zagledajte se u srce stvari, u njihovu suštinu i srž te usmjerite pažnju na uzroke, a ne samo na posljedice. Budite više povezani s tajanstvenim svijetom nevidljivog!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.