Proboj blokada

Prevlast crvene boje na ovoj karti jasno ukazuje da je njena tema energija, moć i snaga. Blistav sjaj zrači iz solarnog pleksusa, odnosno iz centra moći osobe s karte čiji položaj tijela odaje bujanje energije i odlučnost. Svi mi s vremena na vrijeme dosegnemo točku “kad je previše previše je”. Tada nam se čini da nešto moramo učiniti, bilo što, pa makar se poslije pokaže da je to bilo pogrešno, ali samo da se oslobodimo tereta i ograničenja koja nas sputavaju. Ako to ne učinimo prijeti opasnost da ugušimo i osakatimo našu životnu energiju.

Ova zen karta može ukazivati na stanje stvari kod vas – energija buja i pred probojem je, ili je oslobođenje kreativne i djelatne energije već u tijeku. Ali karta vas može i upozoravati da potiskujete nešto što treba biti oslobođeno i ukoliko ne dozvolite energiji da razbije ljusku sputanosti, umjesto proboja vjerojatnija posljedica je slom, živčani slom ili slom duha.

Ako sada osjećate “da je bilo dosta”, dozvolite si rizik da razbijete stare obrasce i sputanosti koje su sprječavale vašu energiju da teče slobodno. Ako se odvažite na to bit ćete iznenađeni vitalnošću i snagom koju će proboj donijeti u vaš život.

Odabir smjera djelovanja je uvijek na vama – hoćete li slijediti energiju proboja ili opet pronaći nekakve neuvjerljive razloge i opravdanja da je i dalje sputavate?

Pomognite si u ovom procesu s meditacijom za proboj blokada:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.