Pčela kao vaša životinja moći

Pčela, Beach na galskom (čita se biah), simbol je zajedništva, organizacije, slavlja i slatkoće života. Pčela vas poziva da svetkujete. Možda imate poseban razlog za slavlje, a možda možete jednostavno slaviti čudo i misterij života. Možete si doslovno zasladiti život čašicom medovine!

Duh pčele vas podsjeća da kao ljudsko biće trebate imati vrijeme za druženje s drugim ljudima i za uživanje u njihovom društvu. Moguće je živjeti i raditi u harmoniji s drugima ma koliko se to nemogućim ponekad činilo. Ako se uskladite s prirodom i energijom sunca i zemlje, bit će vam lakše sudjelovati i u aktivnostima zajednice.

Košnica funkcionira savršeno jer svaka pčela zna svoju ulogu i zadatak koji mora napraviti. Jeste li otkrili svoju ulogu u svijetu ili se osjećate kao da ste odsječeni!? Ako vam nedostaje motivacije ili se osjećate izoliranima, moguće je da vam treba “pčelinji lijek” – morat ćete se sami “podbosti” kako biste se aktivirali, što je bolje nego da vas “ubode” netko drugi. Dajte si vremena razmisliti o svojoj ulozi u zajednici, a potom donesite odluke u skladu s vašim osjećajem svrhe i ciljevima koje ona uključuje. Sjetite se da pčela zna vrijednost organiziranosti i uloženog truda koji se odražava na dobrobit cijele zajednice. Sjetite se i da vas duh pčele poziva da slavite život i unutrašnje prepoznavanje svoje pripadnosti zajednici, naposljetku zajednici svih bića u prirodi.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.