Pčela kao vaša životinja moći

Pčela, Beach na galskom (čita se biah), simbol je zajedništva, organizacije, slavlja i slatkoće života. Pčela vas poziva da svetkujete. Možda imate poseban razlog za slavlje, a možda možete jednostavno slaviti čudo i misterij života. Možete si doslovno zasladiti život čašicom medovine!

Duh pčele vas podsjeća da kao ljudsko biće trebate imati vrijeme za druženje s drugim ljudima i za uživanje u njihovom društvu. Moguće je živjeti i raditi u harmoniji s drugima ma koliko se to nemogućim ponekad činilo. Ako se uskladite s prirodom i energijom sunca i zemlje, bit će vam lakše sudjelovati i u aktivnostima zajednice.

Košnica funkcionira savršeno jer svaka pčela zna svoju ulogu i zadatak koji mora napraviti. Jeste li otkrili svoju ulogu u svijetu ili se osjećate kao da ste odsječeni!? Ako vam nedostaje motivacije ili se osjećate izoliranima, moguće je da vam treba “pčelinji lijek” – morat ćete se sami “podbosti” kako biste se aktivirali, što je bolje nego da vas “ubode” netko drugi. Dajte si vremena razmisliti o svojoj ulozi u zajednici, a potom donesite odluke u skladu s vašim osjećajem svrhe i ciljevima koje ona uključuje. Sjetite se da pčela zna vrijednost organiziranosti i uloženog truda koji se odražava na dobrobit cijele zajednice. Sjetite se i da vas duh pčele poziva da slavite život i unutrašnje prepoznavanje svoje pripadnosti zajednici, naposljetku zajednici svih bića u prirodi.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.