Reiki u tri stupnja

Reiki kod mene možete naučiti u tri stupnja na kojima ćete, osim teoretskog i praktičnog znanja, biti i inicirani (usklađeni) u iscjeljujuću energiju u skladu sa stupnjem kojeg pohađate.

Prvi stupanj (jap. Shoden: prvo učenje, prvo znanje) vas usklađuje s iscjeljujućom energijom kako biste je mogli pojačano kanalizirati i iscjeljivati sebe, bližnje, životinje i biljke polaganjem ruku te je koristiti i na druge načine za svoju dobrobit, poput energiziranja vode, hrane i predmeta, energetskog čišćenja, programiranja kristala, itd.

Drugi stupanj (jap. Okuden: unutarnje znanje) vas osposobljava za rad s Reikijem na dubljim razinama pomoću tri sveta simbola i njihovih mantri. Naučit ćete iscjeljivanje na mentalno-emotivnoj razini i iscjeljivanje uzroka, iscjeljivanje na daljinu, iscjeljivanje prošlih trauma, slanje energije za buduće događaje, uklanjanje negativnih vezanosti u odnosima, energetsko čišćenje prostora i postavljanje zaštite, energetsko programiranje, itd.

Treći stupanj (jap. Shinpiden: mistično znanje, tajno učenje) je majstorski stupanj na kojem bivate inicirani u majstorski simbol koji vas povezuje s najdubljim razinama vašeg Jastva. Postajete i učitelj Reikija koji može podučavati i inicirati druge u ovaj divan sustav iscjeljivanja, samoostvarivanja i osobnog razvoja.

Ako ste već inicirani, ali ste zaboravili raditi s Reikijem, možete me zatražiti OBNOVU znanja i inicijacija.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.