Superego, tijelo boli i negativna uvjerenja – možete li ih se riješiti? (video)

U ovom videu Boris govori o ograničavajućim uvjerenjima koja usvajamo u vrlo ranoj fazi djetinjstva i koja oblikuju našeg “unutarnjeg suca”, koji se naziva Superego u Freudovskoj psihoanalizi, a povezan je i s tzv. tijelom boli, energetskim entitetom koji nastaje i raste uslijed traumatičnih događanja. Može li se nadvladati njihov negativan utjecaj na naš život? Ako da, na koji način? A ako ne, što onda napraviti? Ima li uopće izlaza?

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.