Superego, tijelo boli i negativna uvjerenja – možete li ih se riješiti? (video)

U ovom videu Boris govori o ograničavajućim uvjerenjima koja usvajamo u vrlo ranoj fazi djetinjstva i koja oblikuju našeg “unutarnjeg suca”, koji se naziva Superego u Freudovskoj psihoanalizi, a povezan je i s tzv. tijelom boli, energetskim entitetom koji nastaje i raste uslijed traumatičnih događanja. Može li se nadvladati njihov negativan utjecaj na naš život? Ako da, na koji način? A ako ne, što onda napraviti? Ima li uopće izlaza?

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.