O Reiki tehnici govori Boris Pecigoš (video)

Upoznajte bolje mene i Reiki u ovom videu u kojem govorim o toj jednostavnoj i moćnoj energetskoj tehnici iscjeljivanja i podrške. Ukoliko nakon gledanja videa imate dodatnih pitanja ili nejasnoća oko Reikija, slobodno ih napišite u komentar i rado ću vam odgovoriti… ili čak snimiti novi video na specifične teme.

Borisova draga prijateljica Martina Bogdanić, inače poznata riječka travarka i fotoaromaterapeutkinja sa skrivenim novinarskim darom, napravila je tri spontana intervjua s Borisom dana 6.10.2020. Ovo je prvi od ta tri intervjua.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.