Gušter kao animalni vodič

Duh guštera je povezan sa snovima. Snovi su moćno sredstvo za istraživanje nesvjesnog uma i razumijevanje najdubljih obrazaca ponašanja. Snovi su bogati simbolima i porukama koje vas mogu nadahnuti i voditi.

Dakle, sada je vrijeme da obratite više pažnje na svoje snove. Kad odlazite u krevet, napravite jasnu namjeru da vam dođu snovi koji će vas voditi kroz izazove sa kojima se sada suočavate. Dio vas već ima sve odgovore, samo ih morate osvijestiti i povezati kroz snove koje već ionako sanjate.

Ako se ujutro ne možete sjetiti snova, držite bilježnicu pored kreveta pa tijekom noći, odmah nakon sna, zapišite samo nekoliko ključnih riječi koje će vam ujutro pomoći sjetiti se snova. Možda možete istražiti i tehnike lucidnog sanjanja, jer će one uvelike poboljšati vaše snove i svakodnevni život.

Poruka od guštera: “Obratite pažnju na svoje snove i koristite svoju intuiciju da ih protumačite.”

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.