Skok!

Ako samo jednom skočite, ako se samo jednom suočite s vlastitim strahom, pokrenut ćete lančanu reakciju. To će vam postati istinski užitak i motivacija da svaki sljedeći put stanete svjesno pred strah i kažete mu: Ne!

Pobjeda nad strahom nije ništa drugo već samo znak da ste prisutni u trenutku, a prisutnost u trenutku znači da živite.

Meditacija je također prisustvo u trenutku. Biti u meditaciji znači biti budan, biti promatrač svakog fenomena koji se pojavljuje ispred vas i koji se želi izraziti u punoj snazi. Mi smo oni koji u tom trenutku sve to gledamo bez da se identificiramo, i tada dopuštamo da se taj ples odigra do kraja. Ukoliko se u tom momentu identificiramo s time što se događa, tada meditacija postaje samo sanjarenje i više nismo u tome nego smo u samom umu. Traži se prisutnost i svjesnost.

Slobodno skočite dobri ljudi, slobodno uradite ono što se dosad niste usuđivali uraditi. Budite svjesni i dopustite si život da vam se događa… svjesno.

I upamtite – za skok vam treba hrabrost. No, hrabrost nije odsustvo straha. Hrabrost je samo svjesno djelovanje unatoč strahu.

Sasho Martinovski

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.