Kad se um otme kontroli

Ovo se dogodi kad zaboravite da bi um trebao biti vaš sluga i kad mu počnete dozvoljavati da vodi vaš život. Glava na slici je ispunjena raznim mehanizmima, usta melju i melju, a cijela okolna atmosfera je zagađena s ovom tvornicom argumenata i mišljenja. “Ali čekaj”, reći ćete, “um je taj koji nas čini čovjekom, on je izvor sveg napretka i svih velikih istina.” Djelom je to točno. Ali ako vjerujete da je to uvijek tako, pokušajte izvesti jedan eksperiment: otiđite u sobu, zatvorite vrata, uključite snimanje i dajte si potpunu slobodu izgovoriti što god vam padne na pamet. Ako doista dozvolite da van iziđe sve bez ikakve cenzure i editiranja, bit ćete iznenađeni količinom smeća koje se prosulo. To je um koji se je izmakao kontroli.

Kod ove zen karte uzemljenost, prizemljenost i čvrsto stajanje na tlu s obje noge je poljuljano s mudrovanjem glave koja je u oblacima. Zapravo, zbog umovanja uopće nema kontakta s tijelom. Ova karta govori o prevelikoj aktivnosti uma, o previše mozganja i analiziranja, o pametovanju, o nadutom intelektualiziranju, o stanju kad vam je “glava u oblacima”, o čistom teoretiziranju bez konkretne primjene u stvarnom životu, “tresla se brda, rodio se miš”…

Ova zen karta vam govori da je netko negdje zapeo u umovanju. Dobro pogledajte da to možda niste vi.

Za uzemljavanje i vraćanje u tijelo te za pokretanje energije poslužite se ovom vođenom meditacijom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.