Zmaj vatre kao vaša životinja moći

Zmaj vatre, Draig-teine na galskom jeziku druida (izgovor: draig-tenu), kao i svi ostali zmajevi, obitava u vama i čuvar je vaše vatre. On vam pruža vitalnost, entuzijazam, hrabrost, pojačanu sposobnost nadilaženja prepreka i energiju da biste se nosili sa životnim problemima. Ako ste tog moćnog zmaja vatre učinili svojim saveznikom, on će vam pomoći uskladiti se s osobinama vođenja i majstorstva. On će pažljivo zapaliti vašu unutrašnju vatru koju možete usmjeriti i vrlo precizno kanalizirati u ostvarenje svojih zadataka ili postizanje ciljeva.

No, vatreni zmaj vam pomaže i u emotivnim područjima života. Potiskujete li mnogo ljutnje? Zbog toga se možete osjećati kao da nemate kontrolu nad svojom životnom energijom – ili je doživljavate da je izvan vaše kontrole jer neprestano vrije ispod površine ili erumpira bez upozorenja, ili je pak raspršena i neuhvatljiva. Nedostaje li vam energije i vitalnosti? Je li vam teško pronaći motivaciju ili biti uzbuđenima oko nečega? Ili ste previše nervozni, preuzbuđeni i s teškoćom se koncentrirate, opuštate ili zaspite?

Vaš vatreni zmaj vam u svemu tome može pomoći ako ga zamolite. Možda ćete ga trebati zatražiti da bolje čuva riznicu vaše energije i da ne dopušta da tako lako curi iz vaše unutrašnje pećine i pretvara se u srdžbu, nemir i neugodnu uzbuđenost. Ili ćete ga morati zamoliti da vam pruži malo više blaga koje čuva kako biste imali dovoljno energije za obavljanje zadataka i za elan koji vam je potreban za stvari koje su vam doista važne.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.