Zmaj vatre kao vaša životinja moći

Zmaj vatre, Draig-teine na galskom jeziku druida (izgovor: draig-tenu), kao i svi ostali zmajevi, obitava u vama i čuvar je vaše vatre. On vam pruža vitalnost, entuzijazam, hrabrost, pojačanu sposobnost nadilaženja prepreka i energiju da biste se nosili sa životnim problemima. Ako ste tog moćnog zmaja vatre učinili svojim saveznikom, on će vam pomoći uskladiti se s osobinama vođenja i majstorstva. On će pažljivo zapaliti vašu unutrašnju vatru koju možete usmjeriti i vrlo precizno kanalizirati u ostvarenje svojih zadataka ili postizanje ciljeva.

No, vatreni zmaj vam pomaže i u emotivnim područjima života. Potiskujete li mnogo ljutnje? Zbog toga se možete osjećati kao da nemate kontrolu nad svojom životnom energijom – ili je doživljavate da je izvan vaše kontrole jer neprestano vrije ispod površine ili erumpira bez upozorenja, ili je pak raspršena i neuhvatljiva. Nedostaje li vam energije i vitalnosti? Je li vam teško pronaći motivaciju ili biti uzbuđenima oko nečega? Ili ste previše nervozni, preuzbuđeni i s teškoćom se koncentrirate, opuštate ili zaspite?

Vaš vatreni zmaj vam u svemu tome može pomoći ako ga zamolite. Možda ćete ga trebati zatražiti da bolje čuva riznicu vaše energije i da ne dopušta da tako lako curi iz vaše unutrašnje pećine i pretvara se u srdžbu, nemir i neugodnu uzbuđenost. Ili ćete ga morati zamoliti da vam pruži malo više blaga koje čuva kako biste imali dovoljno energije za obavljanje zadataka i za elan koji vam je potreban za stvari koje su vam doista važne.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.