Riđovka kao vaša životinja moći

Riđovke su simbol transformacije, iscjeljenja, životne energije i seksualnosti. Zmije se tijekom života više puta presvlače, tj. odbacuju staru košuljicu. To je simbol regeneracije i iscjeljenja, ali i potrebe da u svom životu odbacite stare stvari, navike, odnose… i prigrlite novo, koje će za vas značiti iscjeljenje.

Nathair (čita se: nahir), kako se na galskom jeziku naziva riđovka, ima sposobnost da s lakoćom šmugne u pukotine stijena i nestane u “podzemlju”, kraljevstvu smrti. Time simbolizira povezanost s onostranim te sposobnost da umre i ponovo se rodi. Energija koja ljudima omogućuje da budu rođeni je seksualna energija, a zmija je simbol te energije u mnogim kulturama, a već i samim svojim oblikom podsjeća na falus ili na spermij koji oplođuje jajašce.

Prihvatite li duh riđovke u svom životu, to će vam omogućiti da kroz život putujete na graciozan i magičan način te da s lakoćom presvlačite svoja stara Ja onda kada za to dođe vrijeme, bile to samo faze vašeg sadašnjeg života koje ste prerasli ili bilo to vaše fizičko tijelo u konačnoj transformaciji prilikom fizičke smrti.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.