Riđovka kao vaša životinja moći

Riđovke su simbol transformacije, iscjeljenja, životne energije i seksualnosti. Zmije se tijekom života više puta presvlače, tj. odbacuju staru košuljicu. To je simbol regeneracije i iscjeljenja, ali i potrebe da u svom životu odbacite stare stvari, navike, odnose… i prigrlite novo, koje će za vas značiti iscjeljenje.

Nathair (čita se: nahir), kako se na galskom jeziku naziva riđovka, ima sposobnost da s lakoćom šmugne u pukotine stijena i nestane u “podzemlju”, kraljevstvu smrti. Time simbolizira povezanost s onostranim te sposobnost da umre i ponovo se rodi. Energija koja ljudima omogućuje da budu rođeni je seksualna energija, a zmija je simbol te energije u mnogim kulturama, a već i samim svojim oblikom podsjeća na falus ili na spermij koji oplođuje jajašce.

Prihvatite li duh riđovke u svom životu, to će vam omogućiti da kroz život putujete na graciozan i magičan način te da s lakoćom presvlačite svoja stara Ja onda kada za to dođe vrijeme, bile to samo faze vašeg sadašnjeg života koje ste prerasli ili bilo to vaše fizičko tijelo u konačnoj transformaciji prilikom fizičke smrti.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.