Dar za vas: Instant Reiki tretman (video)

Dar za vas – instant Reiki seansa, tj. 15-minutni energetski tretman kroz čakre, a koji možete besplatno primiti kroz ovaj video.

Energija nadilazi prostor i vrijeme tako da gledajući ili slušajući ovaj “energetski programirani” video možete primiti instant Reiki tretman, tj. energiju za iscjeljivanje ili za podršku nekoj svojoj potrebi, gdje god da se nalazite i kad god pristupili ovom videu.

Video je kombinacija vođene meditacije, vizualizacije i Reiki tretmana programiranog pomoću Reiki simbola za rad na daljinu i kroz vrijeme.

Za dubinski rad na nekom ozbiljnijem problemu je ipak potrebno da individualno primite Reiki tretman, pa nam se javite porukom za informacije i dogovor.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.