Instant Reiki tretman (video)

Dar za vas – instant Reiki seansa, tj. 15-minutni energetski tretman kroz čakre, a koji možete besplatno primiti kroz ovaj video.

Energija nadilazi prostor i vrijeme tako da gledajući ili slušajući ovaj “energetski programirani” video možete primiti instant Reiki tretman, tj. energiju za iscjeljivanje ili za podršku nekoj svojoj potrebi, gdje god da se nalazite i kad god pristupili ovom videu.

Video je kombinacija vođene meditacije, vizualizacije i Reiki tretmana programiranog pomoću Reiki simbola za rad na daljinu i kroz vrijeme.

Za dubinski rad na nekom ozbiljnijem problemu je ipak potrebno da individualno primite Reiki tretman, pa mi se javite na e-mail za informacije i dogovor.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.