Meditacija za proboj blokada (video)

Ako ste zapeli, ako se osjećate kao da stojite u mrtvoj točki, kao da imate blokadu ili zastoj energije, onda je ovo video za vas.

Ovo je vođena meditacija u kojoj se Boris služi moćnom energijom vode, prizorima i zvukovima iz prirode, energetskom tehnikom Reiki i vizualizacijom. Sve to zajedno u kombinaciji će vam pomoći da pokrenete svoju energiju i probijete blokadu te da se aktivirate.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.