Mrak nasuprot svjetlu u vama

Nijedna tama nije toliko snažna kao svjetlo u vama. Uđite u sebe i pogledajte što je to što stvara sjenu – sve se može vidjeti, samo trebate isključiti um koji vam priča da je to nešto prestrašno i nemoguće.

Um, vaš saboter, uvijek će naći neki izgovor da ne vidite, da ne čujete, da ne osjetite. A zapravo se samo trebate opustiti da pogledate, da u tom trenutku postanete dijete koje stavlja ruku preko očiju dok gleda horror film, a prstiće ipak raširi da vidi jer umire od znatiželje pa gleda iz jednog kutka što se sve tamo događa, i da na kraju to isto dijete kaže da ovo i nije bilo tako strašno.

Kada scena završi vaša drama je nestala jer ste bacili svjesni pogled na to, vaš pogled je bilo to svjetlo. Izvukli ste jednu sjenu, jednu tamu na vidjelo, i tko zna, možda ćete vidjeti da je ta ogromna sjena što vas je strašila cijeli život bila samo sjena od jednog mrava u vama.

Nikad nemojte zaboraviti kada padne mrak, kada postane totalni mrak, upaliti svjetlo u sebi, svjesno pogledati u svoj stan ili kuću u sebi, i dekorirati je – postavljajte lampice po želji da biste uživali u svom domu, u carstvu koje samo vi stvarate.

Sasho Martinovski

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.