Nemojte se uljuljkati

Ovaj gospodin zasigurno misli da je postigao sve što je trebao. Sjedi u svom velikom, dobro podstavljenom naslonjaču u sjeni suncobrana, nosi sunčane naočale i ružičaste papuče, a u ruci drži svoju piña coladu. Nema volje ustati i nešto napraviti jer misli da je već uradio sve što se uraditi dalo. A nije se osvrnuo kako bi sa svoje desne strane zamijetio zrcalo koje se lomi – siguran znak da će se pred njegovim očima rasprsnuti u komadiće i nestati položaj, status ili pozicija za koju je mislio da ju je konačno postigao.

Poruka koju vam ova zen karta donosi jest da “odmaralište s bazenom” nije vaše krajnje odredište. Vaše “putovanje” još nije završeno, na što ukazuje bijela ptica koja leti u prostranstvima neba. Vaše samozadovoljstvo je možda izraslo iz stvarnog osjećaja postignuća, ali sada je vrijeme da ipak krenete dalje. Bez obzira koliko vam sada udobne bile “papuče” i ukusna “piña colada”, postoje još nebesa i nebesa koja čekaju da ih istražite.

Značenje ove zen karte je nedvosmisleno! Ona ukazuje da imate određenu mjeru samozadovoljstva postignutim, koje je i opravdano jer je plod vašeg dosadašnjeg truda i zalaganja, ali to nije razlog da prestanete s razvojem i radom na sebi, svejedno da li je to u području duhovnosti, karijere, obiteljskih, ljubavnih i drugih odnosa, ili u bilo kojem drugom aspektu života. Karta pokazuje da ste se malo opustili i uljuljkali, da se malčice samozavaravate, da ste postali “lijeni”, tromi i pasivni… i ako se sami ne pokrenete onda će vas vanjske okolnosti primorati da izađete iz mekih papuča i pokrenete tu ustajalu energiju vode, jer po karti, iza vaših leđa stari život se raspada i ostaju samo njegove krhotine. Nije vrijeme da se opustite!

Pokrenite svoju energiju s ovim videom:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.