Nemojte se uljuljkati

Ovaj gospodin zasigurno misli da je postigao sve što je trebao. Sjedi u svom velikom, dobro podstavljenom naslonjaču u sjeni suncobrana, nosi sunčane naočale i ružičaste papuče, a u ruci drži svoju piña coladu. Nema volje ustati i nešto napraviti jer misli da je već uradio sve što se uraditi dalo. A nije se osvrnuo kako bi sa svoje desne strane zamijetio zrcalo koje se lomi – siguran znak da će se pred njegovim očima rasprsnuti u komadiće i nestati položaj, status ili pozicija za koju je mislio da ju je konačno postigao.

Poruka koju vam ova zen karta donosi jest da “odmaralište s bazenom” nije vaše krajnje odredište. Vaše “putovanje” još nije završeno, na što ukazuje bijela ptica koja leti u prostranstvima neba. Vaše samozadovoljstvo je možda izraslo iz stvarnog osjećaja postignuća, ali sada je vrijeme da ipak krenete dalje. Bez obzira koliko vam sada udobne bile “papuče” i ukusna “piña colada”, postoje još nebesa i nebesa koja čekaju da ih istražite.

Značenje ove zen karte je nedvosmisleno! Ona ukazuje da imate određenu mjeru samozadovoljstva postignutim, koje je i opravdano jer je plod vašeg dosadašnjeg truda i zalaganja, ali to nije razlog da prestanete s razvojem i radom na sebi, svejedno da li je to u području duhovnosti, karijere, obiteljskih, ljubavnih i drugih odnosa, ili u bilo kojem drugom aspektu života. Karta pokazuje da ste se malo opustili i uljuljkali, da se malčice samozavaravate, da ste postali “lijeni”, tromi i pasivni… i ako se sami ne pokrenete onda će vas vanjske okolnosti primorati da izađete iz mekih papuča i pokrenete tu ustajalu energiju vode, jer po karti, iza vaših leđa stari život se raspada i ostaju samo njegove krhotine. Nije vrijeme da se opustite!

Pokrenite svoju energiju s ovim videom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.