Energetska protočnost za lakoću u životu

Prijemčivost predstavlja žensko svojstvo vode i emocija, ono koje s lakoćom prima. Njene ruke su pružene prema gore kako bi primile, dok je ona potpuno uronjena u vodu. Ona nema glavu, nema užurban i agresivan um koji bi ometao njenu čistu prijemčivost. I kako se ona puni istovremeno se i prazni, te se prelijeva i prima još više. Struktura ili matrica u obliku lotosa koja izvire iz nje predstavlja savršenu harmoniju univerzuma koji postaje očigledan kad ste usklađeni s njim.

Ova zen karta, tzv. Kraljica vode, donosi vrijeme neograničenosti i zahvalnosti za sve što život donosi, bez ikakvih očekivanja i zahtijevanja. Nisu bitne niti dužnosti ni misli o zaslugama ili nagradi. Senzibilnost, intuicija i suosjećanje su vrline koje sada isijavaju rastapajući sve prepreke koje vas odvajaju od drugih i od cjeline.

Kraljica vode svojom titulom i skupinom kojoj pripada predstavlja dvostruki element vode – najsnažniju manifestaciju ovog elementa povezanog s emocijama, intuicijom, psihičkim sposobnostima, inspiracijom, receptivnošću, suosjećanjem, senzibilnošću…

Ovdje nema uma, doživljaj je u potpunosti prožet vodom, lelujanjem u plavetnilu oceana u kojem se samo osjeća, bez analize, u kojem postoji neprekinuto strujanje, tok, prelijevanje, punjenje, pa pražnjenje, pa opet punjenje, gibanje valova i uskomešanih mjehurića… Vodeni svijet je naizgled nježan, no on sadrži i golemu snagu. Uronjeni u njega postajete jedno sa svim drugim bićima koja plutaju u toj nepreglednosti, sposobni suosjećati, osjećati, opažati izvanosjetilnim čulima, doživljavati mistična iskustva jednosti i cjelovitosti, koja se ne mogu izreći riječima, a niti je to potrebno.

Voda, da bi ostala bistra i čista mora neprestano teći; ustajala voda se pretvara u smrdljivu močvaru, pa je jedna od kvaliteta Kraljice vode sposobnost prepuštanja i primanja bez zadržavanja ičega što tok donese (ili odnese).

Videa za poticanje vaše protočnosti:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.