Energetska protočnost za lakoću u životu

Prijemčivost predstavlja žensko svojstvo vode i emocija, ono koje s lakoćom prima. Njene ruke su pružene prema gore kako bi primile, dok je ona potpuno uronjena u vodu. Ona nema glavu, nema užurban i agresivan um koji bi ometao njenu čistu prijemčivost. I kako se ona puni istovremeno se i prazni, te se prelijeva i prima još više. Struktura ili matrica u obliku lotosa koja izvire iz nje predstavlja savršenu harmoniju univerzuma koji postaje očigledan kad ste usklađeni s njim.

Ova zen karta, tzv. Kraljica vode, donosi vrijeme neograničenosti i zahvalnosti za sve što život donosi, bez ikakvih očekivanja i zahtijevanja. Nisu bitne niti dužnosti ni misli o zaslugama ili nagradi. Senzibilnost, intuicija i suosjećanje su vrline koje sada isijavaju rastapajući sve prepreke koje vas odvajaju od drugih i od cjeline.

Kraljica vode svojom titulom i skupinom kojoj pripada predstavlja dvostruki element vode – najsnažniju manifestaciju ovog elementa povezanog s emocijama, intuicijom, psihičkim sposobnostima, inspiracijom, receptivnošću, suosjećanjem, senzibilnošću…

Ovdje nema uma, doživljaj je u potpunosti prožet vodom, lelujanjem u plavetnilu oceana u kojem se samo osjeća, bez analize, u kojem postoji neprekinuto strujanje, tok, prelijevanje, punjenje, pa pražnjenje, pa opet punjenje, gibanje valova i uskomešanih mjehurića… Vodeni svijet je naizgled nježan, no on sadrži i golemu snagu. Uronjeni u njega postajete jedno sa svim drugim bićima koja plutaju u toj nepreglednosti, sposobni suosjećati, osjećati, opažati izvanosjetilnim čulima, doživljavati mistična iskustva jednosti i cjelovitosti, koja se ne mogu izreći riječima, a niti je to potrebno.

Voda, da bi ostala bistra i čista mora neprestano teći; ustajala voda se pretvara u smrdljivu močvaru, pa je jedna od kvaliteta Kraljice vode sposobnost prepuštanja i primanja bez zadržavanja ičega što tok donese (ili odnese).

Videa za poticanje vaše protočnosti:

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.