Prepuštate li se spontanosti? (video)

Gol sam i spontan!

U ovom videu je i priroda, tj. more, na komičan način u pravi trenutak sama demonstrirala što znači prigrliti priliku, prihvatiti rizike i prilagoditi se trenutnoj situaciji, a sve zbog ostvarenja namjere, više svrhe te prije svega zbog radosti života.

No, jeste li i vi prilagodljivi ili zbog života prema strogom planu propuštate prilike? U ovom videu potičem vas da preispitate gdje vi točno stojite.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.