Prepuštate li prilike zbog navika, strogih planova ili strahova? (video)

Gol sam i spontan!

U ovom videu je i priroda, tj. more, na komičan način u pravi trenutak sama demonstrirala što znači prigrliti priliku, prihvatiti rizike i prilagoditi se trenutnoj situaciji, a sve zbog ostvarenja namjere, više svrhe te prije svega zbog radosti života.

No, jeste li i vi prilagodljivi ili zbog života prema strogom planu propuštate prilike? U ovom videu potičem vas da preispitate gdje vi točno stojite.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.