Pet Reiki načela

Pet Reiki principa (načela):

  1. Samo danas se neću ljutiti.
  2. Samo danas se neću brinuti.
  3. Samo danas ću biti zahvalan.
  4. Samo danas ću marljivo raditi. (Samo danas ću dati sve od sebe.)
  5. Samo danas ću poštivati sva živa bića. (Samo danas ću biti ljubazan prema svima; Samo danas ću biti suosjećajan.)

Izraz “samo danas” nosi vrlo duboko značenje: nemojte si stvarati pritisak da to morate trajno primjenjivati; pokušajte samo danas. Samo danas!

Pokušajte malo dublje promisliti o svakom načelu! Uvidjet ćete njihovu mudrost… 🧘‍♀️🧘‍♂️💜

Mikao Usui, utemeljitelj Reiki sustava iscjeljivanja, ove je principe izvukao iz pjesama cara Meijija (1852. – 1912.). Napravio je odabir 125 pjesama koje je preporučivao da se svakodnevno recitiraju i da se o njima promišlja jer su važne za duhovni razvoj.

Ovih pet principa je zapisano i na Usuijevom nadgrobnom spomeniku, što pokazuje da ih je Hawayo Takata, koja je donijela Reiki na Zapad, vjerno prenijela svojim učenicima. U literaturi se pojavljuju samo neznatne stilske razlike.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.