I posljednja pazla…

Posljednji dio slagalice sjeda na svoje mjesto, na poziciju trećeg oka, mjesto unutrašnje percepcije. Čak i u životnom toku koji se neprestano mijenja postoje trenuci kada dostižete točku dovršenja. U tim trenucima sposobni ste vidjeti i razumjeti cijelu sliku, skup svih malih djelića koji su zaokupljali vašu pozornost tijekom dugog razdoblja. Kad se bliži svršetak možete biti ili očajni, jer ne želite da ta situacija dođe svom kraju, ili možete biti zahvalni i prihvatiti činjenicu da je život pun završetaka i novih početaka.

Štogod da je crpilo vaše vrijeme i energiju sada dolazi k svome kraju. S dovršenjem oslobodit ćete prostor za početak nečeg novog. Iskoristite taj interval da proslavite oboje – kraj staroga i dolazak novoga.

Ova karta govori o sposobnosti unutrašnjeg viđenja cijele problematike s kojom ste se dosad nosili i povezivanja svih djelića u jednu skladnu i smislenu cjelinu. Ona je poput retrospektive iz koje izvlačite zaključak i ne okrećete samo novi list, već doslovno zaklapate knjigu.

Ako je to bilo nešto teško sada možete odahnuti sa saznanjem da ste posao priveli kraju. Ako je to pak bilo nešto ugodno i lijepo, karta vas poziva na prihvaćanje neminovnog – da ste sazreli za višu razinu i da radi vlastitog dobra trebate ići dalje. U svakom slučaju, dozvolite si proslaviti postignuće!

Svoje cikluse podržite kroz balans svih elemenata u sebi:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.