Izvor je u vama

Ova zen karta vas podsjeća da postoji golemi rezervoar energije koji vam je upravo sada dostupan te da se na njega možete prikopčati, ne razmišljanjem ili planiranjem, već uzemljavanjem, centriranjem i utišavanjem, potrebnim da biste mogli stupiti u kontakt s Izvorom. On je u svakome od nas poput individualnog, osobnog sunca koje nam daje život i hrani nas. Čista energija koja pulsira i dostupna je, spremna pružiti vam sve što vam je potrebno kako biste nešto dovršili, spremna da vas dočeka na povratku doma kad se zaželite odmora.

Tako da, bilo da započinjete nešto novo i upravo sada trebate inspiraciju, ili ste upravo nešto završili i potreban vam je odmor, idite na taj Izvor. On uvijek čeka na vas, a čak ne trebate niti izići iz kuće da biste ga pronašli.

Meditaciju za spajanje s Izvorom pratite ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.