Izvor je u vama

Ova zen karta vas podsjeća da postoji golemi rezervoar energije koji vam je upravo sada dostupan te da se na njega možete prikopčati, ne razmišljanjem ili planiranjem, već uzemljavanjem, centriranjem i utišavanjem, potrebnim da biste mogli stupiti u kontakt s Izvorom. On je u svakome od nas poput individualnog, osobnog sunca koje nam daje život i hrani nas. Čista energija koja pulsira i dostupna je, spremna pružiti vam sve što vam je potrebno kako biste nešto dovršili, spremna da vas dočeka na povratku doma kad se zaželite odmora.

Tako da, bilo da započinjete nešto novo i upravo sada trebate inspiraciju, ili ste upravo nešto završili i potreban vam je odmor, idite na taj Izvor. On uvijek čeka na vas, a čak ne trebate niti izići iz kuće da biste ga pronašli.

Meditaciju za spajanje s Izvorom pratite ovdje:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.