Vrijeme je iscjeljivanja

Vrijeme je kada duboko zakopane rane iz prošlosti izranjaju na površinu, dostupne i spremne da bi bile iscijeljene. Vrijeme je iscjeljenja! Spremni ste suočiti se s duhovima prošlosti, otvoriti stare rane koje nikad nisu zacijeljele i proći kroz proces preobrazbe prema konačnom i potpunom iscjeljenju. Vrlo je vjerojatno da imate i pomoć sa strane – nekog terapeuta, prijatelja ili rođaka. Važno je da postanete svjesni te pomoći, da se otvorite prema njoj i spremno je prihvatite.

Ova zen karta, osim osobnog iscjeljenja, može značiti i iscjeljivanje nekog područja života ili razrješavanje nekog konkretnog problema ili situacije.

Osoba na ovoj zen karti je naga, ranjiva i otvorena za dodir postojanja pun ljubavi. Aura oko njezinog tijela je puna svjetlosti, a osobine opuštenosti, brižnosti i ljubavi koje je okružuju rastapaju njezinu grčevitu borbu i patnju. Svjetlosni lotosi pojavljuju se na njenom fizičkom tijelu i u suptilnim energetskim tijelima za koja iscjelitelji govore da nas okružuju. U svakom od tih suptilnih slojeva pojavljuje se iscjeljujući kristal ili uzorak.

Tzv. “kralj vode” svojom energijom vatre pročišćava element vode, emocije, od svih “otrova” koji su se u njoj otopili kao posljedica raznih traumatičnih iskustava u prošlosti. Vatra čini da voda ključa i isparava, pa sam proces može biti i pomalo neugodan, ali kad se para ponovno kondenzira voda je pročišćena, a emocije oslobođene artefakata prošlosti.

Svoje iscjeljenje podržite energetskom Reiki seansom kroz ovaj video:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.