Dabar kao animalni vodič

Dabar je simbol majstorstva u gradnji i zanatskim radovima. Duh dabra vam donosi sve talente i vještine koji vam trebaju za neki aktualni poduhvat kako biste ostvarili pozitivan ishod.

Došlo je vrijeme da konačno djelujete na osobnom projektu koji ste dugo pripremali. Ako ste već započeli, a suočeni ste s preprekama ili zastojem, povežite se s duhom dabra i zatražite pomoć u ovoj situaciji.

Planiranje je uvijek dobro, ali ako oklijevate ili predugo čekate, možda ćete samo propustiti sjajnu priliku. Sada je savršeno vrijeme! Vjerujte da ste u potpunosti spremni i da posjedujete sve potrebne resurse i podršku. Dakle, više nema mjesta za sumnje ili odugovlačenje; ići će vam sasvim dobro.

Poruka od dabra: “Sada je vrijeme za djelovanje. Ne čekajte da sve bude savršeno prije nego što napravite sljedeći korak. Savršenstvo dolazi s praksom.”

Podržite se u djelovanju pomoću ovog kratkog videa:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.