Dabar kao animalni vodič

Dabar je simbol majstorstva u gradnji i zanatskim radovima. Duh dabra vam donosi sve talente i vještine koji vam trebaju za neki aktualni poduhvat kako biste ostvarili pozitivan ishod.

Došlo je vrijeme da konačno djelujete na osobnom projektu koji ste dugo pripremali. Ako ste već započeli, a suočeni ste s preprekama ili zastojem, povežite se s duhom dabra i zatražite pomoć u ovoj situaciji.

Planiranje je uvijek dobro, ali ako oklijevate ili predugo čekate, možda ćete samo propustiti sjajnu priliku. Sada je savršeno vrijeme! Vjerujte da ste u potpunosti spremni i da posjedujete sve potrebne resurse i podršku. Dakle, više nema mjesta za sumnje ili odugovlačenje; ići će vam sasvim dobro.

Poruka od dabra: “Sada je vrijeme za djelovanje. Ne čekajte da sve bude savršeno prije nego što napravite sljedeći korak. Savršenstvo dolazi s praksom.”

Podržite se u djelovanju pomoću ovog kratkog videa:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.