Tri rješenja za sve probleme (video)

U videu vam Boris pojašnjava koje tri stvari možete napraviti kad se nađete u nekoj lošoj situaciji, odnosu ili problemu. Najgore je ako samo jadikujete, kukate i žalite se, a ništa ne poduzimate, što, čini se, ljudi s ovih balkanskih prostora jako vole činiti. No, ako doista želite pronaći rješenje ili izlaz, postoje opcije koje možete slijediti… Pogledajte video, a zatim rečeno primijenite na svoju konkretnu situaciju. Sigurni smo da ćete tada napraviti značajan pomak na bolje!

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.