Sokol kao animalni vodič

Poput sokola koji visoko leti nebom i uživa u svježem zraku, vrijeme je da i vi duboko udahnete i tako dobijete malo svježeg zraka te se izdignete iznad situacije koja vas tišti.

U ona vremena velikih promjena i transformacija možete iskusiti vrlo teške, ponekad preplavljujuće emocije: strah, tugu, tjeskobu, nesigurnost, odbacivanje, čak i paniku, da nabrojimo neke… U takvim situacijama um grozničavo traži izlaz, što uglavnom dovodi samo do pojačanja tih osjećaja. Pravi je odgovor, međutim, mnogo jednostavniji: samo dišite.

Sada duboko udahnite… Stvarno udahnite duboko! Sada! Jednostavno učinite to. Osjetite ponovno povezivanje sa sadašnjim trenutkom i osvijestite momentalni predah koji ovaj osnovni postupak donosi vašem umu i tijelu. Disanje je najjednostavniji, najprirodniji i najbrži način za oslobađanje od napetosti. Nije ni čudo što uzdahnete kako biste izrazili duboko olakšanje. Pa čemu komplicirati? Štoviše, ovo rješenje je besplatno i uvijek vam je dostupno u svakoj situaciji.

Nakon što neko vrijeme svjesno dišete, osjetit ćete da se beskrajni ciklus negativnih misli počinje rasplinjavati. A ono što vam se prije nekoliko minuta činilo groznim, sada vam se počinje činiti rješivim.

Poruka od sokola: “Samo dišite.”

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.