Čudo kad ga se ne očekuje

Sasho Martinovski piše o jednom čudesnom iskustvu:

Svaki čovjek je čudo za sebe, a čuda se dešavaju kada se najmanje očekuje.

Bila je jedna žena koju sam upoznao preko mojih prijatelja. Imala je nesreću i operaciju na jednoj nozi. Stavili su joj puno vijaka unutra te nije mogla hodati bez štapa.

Jedne večeri smo bili zajedno na nekom slavlju. Bila je jako lijepa ljetna večer. Ta žena me je pritom zamolila da li bih joj mogao napraviti energetski tretman za tiroidnu žlijezdu. Bio sam u savršenom elementu pa sam joj rekao da ću joj odmah uraditi tretman. Povukli smo se u kuću da imamo mir, položio svoje ruke na njen vrat na područje tiroidne žlijezde i započeo tretman. Nakon dvadesetak minuta ona je ustala. Osjećala se ugodno, ali nije primijetila da je ustala bez štapa i da hoda bez njega. Kada smo svi to shvatili, to je bila prava provala radosti i emocija. Naravno, ona je trebala i dalje medicinske tretmane i intervencije, ali puno joj se olakšalo taj dan i veći dio je bio iscijeljen.

Ona je tražila tretman za tiroidu, a zauzvrat je opet dobila slobodu da može hodati bez štapa. Čuda se događaju, ali ne uvijek na način kako mi mislimo i očekujemo.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.