Povezanost kaosa u glavi i kaosa u vašem prostoru

Imate kaos u glavi!? Pogledajte malo oko sebe, svoj dom, svoj radni prostor, svoj desktop na računalu ili mape na disku… jesu li čisti, uredni, PROZRAČNI… ili su zakrčeni hrpom stvari!? Kako gore, tako i dolje, kako vani, tako i u glavi, i obratno. Sve je međusobno povezano i djeluje jedno na drugo. Možda je pravi trenutak da krenete u pospremanje i uklanjanje predmeta i odjeće koji vam doista više ne trebaju!? Ni ne slutite koliko vam to može osloboditi vašu životnu energiju i donijeti osjećaj lakoće i novog zanosa u životu!

Borisov članak u kojem je detaljno opisao što je sve krama, što vam loše može činiti u životu i kako provesti sam postupak, uz neka njegova osobna iskustva, pročitajte ovdje.

Kod Borisa možete NAUČITI i tradicionalnu Usui Reiki metodu kojom nakon fizičkog čišćenja i uklanjanja krame iz svog doma možete energetski očistiti prostor, energizirati ga i postaviti zaštitu.
Ili nas zatražite da vam napravimo ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA i postavljanje zaštite na vaš dom ili ured.
Postoji mogućnost da vam Sasho napravi TEMELJITU RADIESTEZIJSKU ANALIZU PROSTORA (analizu viskom).

Neke metode energetskog čišćenja koje možete sami napraviti pogledajte u ovom videu:

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.