Krokodil kao animalni vodič

Krokodil je povezan s vrlo davnim vremenima. To je znak da će vam doći “riječ predaka” da vas nečemu nauči ili vam prenese neku važnu poruku. Tehnologija je dobra, ali čovječanstvo je tijekom svoje evolucije istraživalo i razvijalo dragocjeno znanje koje se postupno zaboravlja unatoč prednostima i mudrosti koju sadrži. Tradicije nisu nužno skup krutih pravila koja treba slijediti – ona su ponekad upravo najbolji pristup koji možete usvojiti, jer je temeljen na stoljećima pokušaja i pogrešaka.

Krokodil sugerira da ćete svoje odgovore naći u drevnim tradicijama – vjekovima stare tehnike liječenja, filozofije ili čak religiozni tekstovi mogu sadržavati inspiraciju za vrlo konkretna pitanja modernog života. Također možete imati koristi od prakticiranja tradicionalnih ceremonija ili obreda, jer će vam to pomoći da se ponovno povežete s tim svetim znanjem i sa svojim precima, a koji vas i dalje čuvaju i dobronamjerno vas štite.

Poruka od krokodila: “Povežite se s drevnim tradicijama i pozovite svoje pretke za vodstvo i zaštitu.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.