Zašto i kako provesti energetsko čišćenje svog životnog prostora? (video)

U videu Boris objašnjava jednostavne postupke koje i sami možete napraviti i tako pročistiti svoj životni prostor od teških energija. Ukazuje na važnost energetske higijene te zašto biste energetsko čišćenje prostora trebali redovito raditi. Spominje i teža “energetska onečišćenja” i prisutnost entiteta koji mogu izazivati strah i crpiti vašu energiju.

U videu je Boris dotakao i temu krame, tj. sakupljanja nepotrebnih stvari koje mogu blokirati protok energije u stanu i negativno utjecati na vaš život, raspoloženje i osjećaj vitalne energije. O postupku uklanjanja krame Boris je vrlo detaljno pisao u ovom članku.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.