Zašto i kako provesti energetsko čišćenje svog životnog prostora? (video)

U videu Boris objašnjava jednostavne postupke koje i sami možete napraviti i tako pročistiti svoj životni prostor od teških energija. Ukazuje na važnost energetske higijene te zašto biste energetsko čišćenje prostora trebali redovito raditi. Spominje i teža “energetska onečišćenja” i prisutnost entiteta koji mogu izazivati strah i crpiti vašu energiju.

U videu je Boris dotakao i temu krame, tj. sakupljanja nepotrebnih stvari koje mogu blokirati protok energije u stanu i negativno utjecati na vaš život, raspoloženje i osjećaj vitalne energije. O postupku uklanjanja krame Boris je vrlo detaljno pisao u ovom članku.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.