Djetelina kao vaša biljka moći

Djetelina s četiri lista se od davnina smatra znamenom sreće za onoga koji je pronađe. Tako je i ova druidska karta vrlo povoljan znak jer ukazuje da ćete uskoro iskusiti neki oblik sreće. U druidskoj tradiciji, djetelina, Seamrag chapaill na galskom jeziku, predstavlja uspjeh, slavu, bogatstvo, zdravlje i vjernog ljubavnog partnera. Moguće je da vam nešto od toga uskoro dolazi!

Oni koji su mudri znaju da najveće bogatstvo ipak nije u novcu već u zdravlju. Ako ste u svom životu ostvarili mudrost i zdravlje, tada slobodno možete reći da plivate u obilju i sreći, bez obzira na to koliko novaca imali.

Trolist djeteline je i druidski simbol tri zrake svjetla povezane s proljetnim i jesenskim ekvinocijem te ljetnim solsticijem. Kao simbol svjetla koje daje život tijekom toplog, vegetacijskog perioda godine, od nicanja i listanja do žetve i berbe, djetelina je tako simbol energije koju možete s lakoćom iskoristiti za neki svoj stvaralački ciklus od ideje do rezultata.

Taj sunčani simbolizam trolista djeteline kasnije je prenesen u kršćanstvo i primijenjen na Sveto Trojstvo te u gotičkoj arhitekturi na oblik prozora kroz koje sunčeva svjetlost osvjetljava unutrašnjost hrama. Budući da se u Bibliji tijelo naziva “hramom Božjim”, djetelina može predstavljati i svjetlo svijesti koje će obasjati nešto što vam je dosad bilo skriveno i nedostupno, a to će vas učiniti iznimno sretnim.

Energiju svjetla možete iskoristiti kroz ovu meditaciju, nakon opuštanja koje je u prvom dijelu:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.