Djetelina kao vaša biljka moći

Djetelina s četiri lista se od davnina smatra znamenom sreće za onoga koji je pronađe. Tako je i ova druidska karta vrlo povoljan znak jer ukazuje da ćete uskoro iskusiti neki oblik sreće. U druidskoj tradiciji, djetelina, Seamrag chapaill na galskom jeziku, predstavlja uspjeh, slavu, bogatstvo, zdravlje i vjernog ljubavnog partnera. Moguće je da vam nešto od toga uskoro dolazi!

Oni koji su mudri znaju da najveće bogatstvo ipak nije u novcu već u zdravlju. Ako ste u svom životu ostvarili mudrost i zdravlje, tada slobodno možete reći da plivate u obilju i sreći, bez obzira na to koliko novaca imali.

Trolist djeteline je i druidski simbol tri zrake svjetla povezane s proljetnim i jesenskim ekvinocijem te ljetnim solsticijem. Kao simbol svjetla koje daje život tijekom toplog, vegetacijskog perioda godine, od nicanja i listanja do žetve i berbe, djetelina je tako simbol energije koju možete s lakoćom iskoristiti za neki svoj stvaralački ciklus od ideje do rezultata.

Taj sunčani simbolizam trolista djeteline kasnije je prenesen u kršćanstvo i primijenjen na Sveto Trojstvo te u gotičkoj arhitekturi na oblik prozora kroz koje sunčeva svjetlost osvjetljava unutrašnjost hrama. Budući da se u Bibliji tijelo naziva “hramom Božjim”, djetelina može predstavljati i svjetlo svijesti koje će obasjati nešto što vam je dosad bilo skriveno i nedostupno, a to će vas učiniti iznimno sretnim.

Energiju svjetla možete iskoristiti kroz ovu meditaciju, nakon opuštanja koje je u prvom dijelu:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.