Kos kao vaša životinja moći

Kos je ptica koja pjeva na dverima između svjetova, a usto je simbol kovanja i kovača. Očaravajući pjev kosa vas poziva s kapije onostranog kako biste slijedili put duhovnosti ili kako biste postali više svjesni sebe. Druid Dhubh (čita se druid-du), kako se na galskom naziva kos, svojom vam pjesmom u sumrak pokazuje put prema tajnama onostranog gdje biste trebali otkriti svoje skrivene potencijale ili motivaciju.

U životu postoji vrijeme kada se morate koncentrirati na vanjski svijet i svoje obaveze u tom svijetu, ali također postoji i vrijeme kada morate posvetiti pažnju pjesmi svoje duše koja vas proganja i zove da proučavate duhovne istine i da istražujete svoj unutarnji svijet kroz snove, mitove i simbolizam arhetipskih slika. Ako obratite pažnju toj “pjesmi kosa”, otkrit ćete nove dubine vlastite duše i pronaći iscjeljenje.

Budući da je kos ptica kovača, njegova pjesma vas poziva i da budete “kovač svoje sreće”, da se posvetite radu u kovačnici svog srca kako biste stvorili život koji ima strast i svrhu. Potrebna su sva četiri elementa pri kovanju metala, a na isti način su potrebna sva četiri elementa da biste stvorili zdrav i uravnotežen život – morate razvijati i integrirati svoj um i srce, svoje instinkte i intuiciju. Ako samo stojite na vratima između svjetova, bez da istinski i posvećeno djelujete u ikojem od njih, to je onda poricanje vlastite moći i odgovornosti.

Vođenu meditaciju za integriranje sva četiri elementa poslušajte ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.