Kos kao vaša životinja moći

Kos je ptica koja pjeva na dverima između svjetova, a usto je simbol kovanja i kovača. Očaravajući pjev kosa vas poziva s kapije onostranog kako biste slijedili put duhovnosti ili kako biste postali više svjesni sebe. Druid Dhubh (čita se druid-du), kako se na galskom naziva kos, svojom vam pjesmom u sumrak pokazuje put prema tajnama onostranog gdje biste trebali otkriti svoje skrivene potencijale ili motivaciju.

U životu postoji vrijeme kada se morate koncentrirati na vanjski svijet i svoje obaveze u tom svijetu, ali također postoji i vrijeme kada morate posvetiti pažnju pjesmi svoje duše koja vas proganja i zove da proučavate duhovne istine i da istražujete svoj unutarnji svijet kroz snove, mitove i simbolizam arhetipskih slika. Ako obratite pažnju toj “pjesmi kosa”, otkrit ćete nove dubine vlastite duše i pronaći iscjeljenje.

Budući da je kos ptica kovača, njegova pjesma vas poziva i da budete “kovač svoje sreće”, da se posvetite radu u kovačnici svog srca kako biste stvorili život koji ima strast i svrhu. Potrebna su sva četiri elementa pri kovanju metala, a na isti način su potrebna sva četiri elementa da biste stvorili zdrav i uravnotežen život – morate razvijati i integrirati svoj um i srce, svoje instinkte i intuiciju. Ako samo stojite na vratima između svjetova, bez da istinski i posvećeno djelujete u ikojem od njih, to je onda poricanje vlastite moći i odgovornosti.

Vođenu meditaciju za integriranje sva četiri elementa poslušajte ovdje:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.