Slanje energije u prošlost

Znate li da se energija u Reiki ili Ete energetskom tretmanu može poslati i u prošlost? Za to se koristi jedan Reiki simbol koji uspostavlja kontakt, tj. povezuje terapeuta i primatelja s događajem u prošlosti i time omogućuje slanje energije u prošlost. Iscjeljivanje se potom radi pomoću drugih Reiki simbola ili samo sa slanjem energije bez simbola i s vizualizacijama.

Energija neće promijeniti ono što se dogodilo, ali će vam pomoći iscijeliti traume, oprostiti sebi ili drugima te steći novu i zdraviju perspektivu na događaje koji su se dogodili. Svrha ovakvih tretmana je zapravo da se prekine negativan utjecaj prošlih događaja, pogotovo trauma, na vas sada i ovdje, na današnje događaje u vašem životu, odnose, osobni razvoj, karijeru, samoostvarenje i ostalo.

Evo nekih ideja za što se sve može slati iscjeljujuća energija u prošlost:

  • za bilo koji konkretan traumatičan događaj (iscjeljivanje vaše boli i opraštanje);
  • općenito sebi kao djetetu određene dobi ili svom “unutrašnjem djetetu” za podršku, utjehu i iscjeljenje;
  • na uzrok nekog sadašnjeg problema koji vuče korijen u prošlosti (ne morate znati koji je točno uzrok; dovoljna je namjera da se uzrok iscijeli);
  • za slanje energije u ugodne trenutke prošlosti radi ohrabrenja i podrške za sadašnji trenutak i kao izraz zahvalnosti za dobre stvari u životu (širenje svijesti o bogatstvu koje već imate).

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.