Slanje energije u prošlost

Znate li da se energija u Reiki ili Ete energetskom tretmanu može poslati i u prošlost? Za to se koristi jedan Reiki simbol koji uspostavlja kontakt, tj. povezuje terapeuta i primatelja s događajem u prošlosti i time omogućuje slanje energije u prošlost. Iscjeljivanje se potom radi pomoću drugih Reiki simbola ili samo sa slanjem energije bez simbola i s vizualizacijama.

Energija neće promijeniti ono što se dogodilo, ali će vam pomoći iscijeliti traume, oprostiti sebi ili drugima te steći novu i zdraviju perspektivu na događaje koji su se dogodili. Svrha ovakvih tretmana je zapravo da se prekine negativan utjecaj prošlih događaja, pogotovo trauma, na vas sada i ovdje, na današnje događaje u vašem životu, odnose, osobni razvoj, karijeru, samoostvarenje i ostalo.

Evo nekih ideja za što se sve može slati iscjeljujuća energija u prošlost:

  • za bilo koji konkretan traumatičan događaj (iscjeljivanje vaše boli i opraštanje);
  • općenito sebi kao djetetu određene dobi ili svom “unutrašnjem djetetu” za podršku, utjehu i iscjeljenje;
  • na uzrok nekog sadašnjeg problema koji vuče korijen u prošlosti (ne morate znati koji je točno uzrok; dovoljna je namjera da se uzrok iscijeli);
  • za slanje energije u ugodne trenutke prošlosti radi ohrabrenja i podrške za sadašnji trenutak i kao izraz zahvalnosti za dobre stvari u životu (širenje svijesti o bogatstvu koje već imate).

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.