Šmrika kao vaša biljka moći

Borovica (šmrika, smriča, kleka…) simbolizira pročišćenje, pionirske poduhvate i svjesnost uravnoteženu sa spontanošću. U drevna vremena se borovica, Aitin na galskom, koristila za pročišćenje kuća, stoke i ljudi kao dio priprema za dolazak ljeta. Stoga ova druidska karta označava da postoji nešto što morate dovršiti ili odstraniti prije nego započnete s novim projektom ili fazom. Ako imate poteškoća sa započinjanjem nekog novog poduhvata ili odnosa, lako je moguće da prvo morate posvetiti pažnju nečemu starome kako biste “povezali sve konce” i završili ciklus.

Šmrika je pionirska biljka koja prva naseljava zapuštene pašnjake, prije nego se oni pretvore u šumu. Tako vas ova karta poziva da obratite pažnju na važnost novih početaka, jer način na koji ćete nešto započeti, na mnoge će načine odrediti kako će se stvari kasnije razvijati i kakav će biti ishod. Zbog toga su vrlo važni ispravna namjera i motiv, promišljanje i planiranje. Umijeće življenja se sastoji od istinskog osjećaja spontanosti dok istovremeno djelujete promišljeno i s jasnom svrhom.

Iako će vam duhovni put pomoći da budete sve svjesniji i svjesniji, uvijek postoji opasnost da će vas sama svjesnost za kojom tragate lišiti “zemaljske” spontanosti i kreativnosti. Previše promišljanja i samosvijesti može značiti smrt neke ideje ili impulsa. Kao što se ljudski ili životinjski plod može pobaciti, tako se može pobaciti i neki novi odnos ili projekt ako u to unosite previše analitičkog razmišljanja koje izvire iz duhovne samosvijesti. Ova karta vas poziva da pronađete ravnotežu između prirodne impulzivnosti i sustezanja te da postupno gradite intuitivno prepoznavanje kada djelovati prije razmišljanja, a kada razmisliti prije djelovanja.

Nešto što vam može pomoći raščistiti stare energije da biste svježi ušli u novo, opisali smo u ovom videu:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.