Slanje energije u budućnost

Znate li da se energija u Reiki ili Ete energetskom tretmanu može poslati i unaprijed za buduće događaje? Za to se koristi jedan Reiki simbol koji uspostavlja kontakt, tj. povezuje terapeuta i primatelja s događajem u budućnosti i time omogućuje slanje energije u budućnost.

To može biti s namjerom stvaranja svijetle budućnosti, tj. željene slike sebe ili neke životne situacije. U tom slučaju znatno pomaže jasna vizualizacija željene slike.

Energiju se može poslati i u neki konkretan predstojeći događaj za koji vam je potrebna podrška, npr. poslovni sastanak, ispit, važan razgovor, put, liječnički pregled ili operacija, i sl. Radili smo s klijentima takve stvari i uvijek smo dobili vrlo lijepe povratne informacije gdje su nam klijenti potvrdili da su bili smireniji, koncentriraniji, da su dobro izveli ili obavili stvari, ili je ishod bio vrlo povoljan za njih.

Po tom principu radi i video “Instant Reiki seansa” koji sam programirao i energizirao u vrijeme snimanja i montaže, a on djeluje na slušatelje i dan danas. Uvjerite se i sami!

Video:

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.