Karta iscjeljivanja

Vrijeme je kada duboko zakopane rane iz prošlosti izranjaju na površinu, dostupne i spremne da bi bile iscijeljene. Vrijeme je iscjeljenja! Spremni ste suočiti se s duhovima prošlosti, otvoriti stare rane koje nikad nisu zacijeljele i proći kroz proces preobrazbe prema konačnom i potpunom iscjeljenju. Vrlo je vjerojatno da imate i pomoć sa strane – nekog terapeuta, prijatelja ili rođaka. Važno je da postanete svjesni te pomoći, da se otvorite prema njoj i spremno je prihvatite.

Ova zen karta, osim osobnog iscjeljenja, može značiti i iscjeljivanje nekog područja života ili razrješavanje nekog konkretnog problema ili situacije.

Osoba na ovoj zen karti je naga, ranjiva i otvorena za dodir postojanja pun ljubavi. Aura oko njezinog tijela je puna svjetlosti, a osobine opuštenosti, brižnosti i ljubavi koje je okružuju rastapaju njezinu grčevitu borbu i patnju. Svjetlosni lotosi pojavljuju se na njenom fizičkom tijelu i u suptilnim energetskim tijelima za koja iscjelitelji govore da nas okružuju. U svakom od tih suptilnih slojeva pojavljuje se iscjeljujući kristal ili uzorak.

Tzv. “kralj vode” svojom energijom vatre pročišćava element vode, emocije, od svih “otrova” koji su se u njoj otopili kao posljedica raznih traumatičnih iskustava u prošlosti. Vatra čini da voda ključa i isparava, pa sam proces može biti i pomalo neugodan, ali kad se para ponovno kondenzira voda je pročišćena, a emocije oslobođene artefakata prošlosti.

Svoje iscjeljenje podržite energetskom Reiki seansom kroz ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.