O radu s viskom i energijama (video)

Predstavljam vam Sashu Martinovskog, kojeg je za ovaj video Boris uhvatio na prepad (nije se dosad dao snimati).
Već ste čitali Sashine tekstove na ovim stranicama, a sada on malo govori o sebi i svom radu s viskom kojeg koristi za analize prostora i osoba na svim razinama. Sasho u videu priča i o načinu na koji radi s energijama za iscjeljivanje i kakav je njegov pristup prema klijentima.
No, spominje i svoju drugu ljubav, a to je umjetnost – ljubav prema teatru i filmu, a gdje se je ostvario kao makeup artist specijaliziran za transformaciju scenskih likova.

Pratite i Sashin YouTube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCyArqDTrjIRxgAxtVkiaixA

Sasho Martinovski
Web stranica: https://sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.