Analize na visak

Postoji mogućnost da postavite proizvoljna pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo. Sasho Martinovski radi takve ciljane kratke analize, putem telefonskog ili video razgovora na WhatsApp ili Viber.

Sasho se bavi s radiestezijom (rad s viskom), energetskim radom te je Reiki majstor. Pomaže vam u ostvarenju ciljeva te u iscjeljenju duha i tijela.
Energetska analiza prostora u kojem živite ili radite, vaše aure, čakri, emotivnog i fizičkog stanja koje vidi kroz visak daje odgovore gdje ste zapeli i daje vam savjet kako da riješite svoj problem. Koristi se s više tehnika i metoda da bi locirao problem da biste se iscijelili i napredovali kroz avanturu zvanu Život.

Obratite mu se gdje god da se nalazite u svijetu jer radi i ONLINE i NA DALJINU. Inače živi i radi u Rijeci.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.