Medvjeđi luk kao vaša biljka moći

Medvjeđi luk je simbol pročišćenja, zaštite i novih “okusa” koji se unose u život. Kao samonikla biljka, medvjeđi luk, Cneamh na galskom, vrlo je osebujan sastojak jela, a k tome ima snažna antiseptička i antibiotička svojstva.

Ova druidska karta je znak da biste možda trebali razmisliti kako možete pročistiti i ojačati neki aspekt svojeg života, a da to ne bude na sterilan način. Često kad osjetite potrebu za promjenom, razmišljate o uklanjanju stvari iz svog života. To može biti dobar smjer djelovanja, ali medvjeđi luk vas poziva da prvo razmislite postoji li nešto što biste mogli dodati u svoj život, a što će prirodno zamijeniti ono što vas smeta na način da uopće ne morate uložiti nikakav napor u uklanjanje smetnje.

Srijemuš, što je drugi naziv za medvjeđi luk, također vam skreće pozornost na potrebu da u svoj život unesete nešto novo, nešto što ste prije smatrali neuobičajenim ili preegzotičnim, a sada vas je možda počelo privlačiti.

Ova karta može biti i znak da se sada osjećate previše ranjivima i da osjećate potrebu za zaštitom. U tom slučaju vrijeme je da potražite način kako se možete zaštititi, ojačati svoj “imunitet” na fizičkoj, emocionalnoj, psihičkoj ili energetskoj razini, te da potražite i pomoć prijatelja ili stručnih osoba za područje koje je problematično.

Evo jedne “egzotične” meditacije koja vam može pomoći u svemu ovome gore rečenom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.