Medvjeđi luk kao vaša biljka moći

Medvjeđi luk je simbol pročišćenja, zaštite i novih “okusa” koji se unose u život. Kao samonikla biljka, medvjeđi luk, Cneamh na galskom, vrlo je osebujan sastojak jela, a k tome ima snažna antiseptička i antibiotička svojstva.

Ova druidska karta je znak da biste možda trebali razmisliti kako možete pročistiti i ojačati neki aspekt svojeg života, a da to ne bude na sterilan način. Često kad osjetite potrebu za promjenom, razmišljate o uklanjanju stvari iz svog života. To može biti dobar smjer djelovanja, ali medvjeđi luk vas poziva da prvo razmislite postoji li nešto što biste mogli dodati u svoj život, a što će prirodno zamijeniti ono što vas smeta na način da uopće ne morate uložiti nikakav napor u uklanjanje smetnje.

Srijemuš, što je drugi naziv za medvjeđi luk, također vam skreće pozornost na potrebu da u svoj život unesete nešto novo, nešto što ste prije smatrali neuobičajenim ili preegzotičnim, a sada vas je možda počelo privlačiti.

Ova karta može biti i znak da se sada osjećate previše ranjivima i da osjećate potrebu za zaštitom. U tom slučaju vrijeme je da potražite način kako se možete zaštititi, ojačati svoj “imunitet” na fizičkoj, emocionalnoj, psihičkoj ili energetskoj razini, te da potražite i pomoć prijatelja ili stručnih osoba za područje koje je problematično.

Evo jedne “egzotične” meditacije koja vam može pomoći u svemu ovome gore rečenom:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.