Pelin kao vaša biljka moći

Pelin je biljka koju su druidi koristili kao pomoć za postizanje jasnovidnosti. Ovdje se ne radi o proricanju već o jasnom viđenju stvari koje su skrivene u nesvjesnom, kao što sugerira i slika s mirnom površinom jezera na kojoj se zrcali Mjesec, simbol nesvjesnog. Liath-Lus, kako se pelin naziva na galskom jeziku, poziva vas da vidite stvari dublje od svakodnevnice. Nije dovoljno da samo pročitate ove riječi (ili bilo koju drugu poruku), već se od vas traži da uključite svoje intuitivne sposobnosti kako biste osjetili značenje koje je relevantno u kontekstu vašeg života.

Jasnovidnost nije svrha samoj sebi ili sredstvo za iskazivanje svoje moći, već vam treba poslužiti da biste bolje razumjeli sebe i okolnosti svog života te kako biste dobili potrebnu jasnoću. Pelin vam govori da su sada okolnosti povoljne za razvoj vaših intuitivnih sposobnosti jasnog viđenja ili da biste trebali tražiti veću jasnoću u nekoj situaciji koja vas trenutno zaokuplja.

Objektivnost koja je potrebna za jasno viđenje može se ostvariti samo kada ste spokojni, kada se emocionalno osjećate sigurni i zaštićeni. Pelin je moćna biljka zaštite i može vam pomoći stvoriti sigurno okruženje koje će otjerati sve negativne utjecaje te vas istovremeno povezati s vašim unutarnjim izvorom snage i iscjeljenja.

Postoje razdoblja kada je gotovo nemoguće stvari vidjeti jasno. Zbog turbulencija u vašem unutrašnjem ili vanjskom životu, teško vam je doći do neke objektivne odluke o tome kako biste trebali reagirati ili se ponašati. Pelin vam u tom slučaju sugerira da možda jednostavno trebate pričekati da se situacija sama promijeni – da se, simbolički govoreći, ustalasane vode umire kako biste se ponovo mogli ogledati u njima i jasno vidjeti svoj odraz i odraz Mjeseca koji osvjetljava stvari koje su skrivene. U međuvremenu se preispitajte koliko vremena provodite zaokupljeni negativnim mislima, koliko često kritizirate druge (ili sebe) i okrivljujete ih za svoju situaciju. Lako je moguće da prvo trebate rastjerati negativne utjecaje iz svog života, a najbolje mjesto na kojem to možete početi su vaše vlastito srce i um.

Vođena meditacija koja će vam u tome pomoći:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.