Pelin kao vaša biljka moći

Pelin je biljka koju su druidi koristili kao pomoć za postizanje jasnovidnosti. Ovdje se ne radi o proricanju već o jasnom viđenju stvari koje su skrivene u nesvjesnom, kao što sugerira i slika s mirnom površinom jezera na kojoj se zrcali Mjesec, simbol nesvjesnog. Liath-Lus, kako se pelin naziva na galskom jeziku, poziva vas da vidite stvari dublje od svakodnevnice. Nije dovoljno da samo pročitate ove riječi (ili bilo koju drugu poruku), već se od vas traži da uključite svoje intuitivne sposobnosti kako biste osjetili značenje koje je relevantno u kontekstu vašeg života.

Jasnovidnost nije svrha samoj sebi ili sredstvo za iskazivanje svoje moći, već vam treba poslužiti da biste bolje razumjeli sebe i okolnosti svog života te kako biste dobili potrebnu jasnoću. Pelin vam govori da su sada okolnosti povoljne za razvoj vaših intuitivnih sposobnosti jasnog viđenja ili da biste trebali tražiti veću jasnoću u nekoj situaciji koja vas trenutno zaokuplja.

Objektivnost koja je potrebna za jasno viđenje može se ostvariti samo kada ste spokojni, kada se emocionalno osjećate sigurni i zaštićeni. Pelin je moćna biljka zaštite i može vam pomoći stvoriti sigurno okruženje koje će otjerati sve negativne utjecaje te vas istovremeno povezati s vašim unutarnjim izvorom snage i iscjeljenja.

Postoje razdoblja kada je gotovo nemoguće stvari vidjeti jasno. Zbog turbulencija u vašem unutrašnjem ili vanjskom životu, teško vam je doći do neke objektivne odluke o tome kako biste trebali reagirati ili se ponašati. Pelin vam u tom slučaju sugerira da možda jednostavno trebate pričekati da se situacija sama promijeni – da se, simbolički govoreći, ustalasane vode umire kako biste se ponovo mogli ogledati u njima i jasno vidjeti svoj odraz i odraz Mjeseca koji osvjetljava stvari koje su skrivene. U međuvremenu se preispitajte koliko vremena provodite zaokupljeni negativnim mislima, koliko često kritizirate druge (ili sebe) i okrivljujete ih za svoju situaciju. Lako je moguće da prvo trebate rastjerati negativne utjecaje iz svog života, a najbolje mjesto na kojem to možete početi su vaše vlastito srce i um.

Vođena meditacija koja će vam u tome pomoći:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.