Kornjača kao animalni vodič

Duh kornjače može vam pokazati kako usporiti i uzeti si vremena za sebe. U modernom svijetu život se kreće sve brže i brže. Paradoksalno, može vam se činiti da je uzimanje vremena za sebe zapravo gubitak vremena. Ali čemu žurba? Zašto čitav dan trčati takvim frenetičnim tempom? Bojite li se da će vas netko osuditi da ste lijeni, dosadni ili čak beskorisni? Ili je caka u tome da jurnjavom pokušavate izbjeći probleme s kojima se ne želite baviti?

Ne brinite, svijet će se nastaviti kretati čak i ako zastanete na neko vrijeme. Dajte si vremena da “pomirišete ruže”, jer ćete propustiti mnoga važna iskustva zbog površnog pristupa svemu zbog nedostatka vremena.

Svjesno usporite pokrete tijela, dišite polako, jedite polako, govorite polako. Poput kornjače, imat ćete koristi od takvog nježnijeg tempa i poboljšat ćete svoje zdravlje i osjećaj blagostanja. Na kraju ćete shvatiti da je usporavanje mnogo bolja dugoročna strategija od jurnjave.

Poruka od kornjače: “Usporite i odvojite vrijeme za uživanje u svom životu. Nemojte sagorjeti svoju energiju.”

Ako već jeste u takvom stanju, ali osjećate krivnju što niste aktivniji i produktivniji, onda svakako pogledajte ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.