Evo vam podrška za promjenu! (video)

Ovo je video za vas za one trenutke kada su vam potrebne hrabrost i energetska podrška u životnim promjenama, kada vam treba poticaj i ruka koja će vas doslovno voditi “preko mosta” u novo i nepoznato.

Ovo je vođena vizualizacija otvorenim očima. Gledajte ovaj video vrlo pažljivo i koncentrirano. Da biste imali koristi, potpuno se uživite u video i u Borisove riječi kojima vas hrabri i potiče, zamislite sebe da ste tamo s njim, na tom mostu uronjeni u veličanstvenu energiju prirode koja vas okružuje, osjetite kako vas sva ta energija ispunjava i daje vam hrabrost i odlučnost, potiče vas i pokreće. Vizualizirajte jasno i s osjećajem da ste napravili svaki korak iz videa i vjerujte da će vas to energetski podići i podržati da napravite isto i u svom životu, upravo u onoj situaciji s kojom se sada suočavate – da pređete taj svoj most od kojeg još možda zazirete.

Video je dodatno energetski programiran i energiziran, tako da ćete primiti i energije Reiki i Ete tehnika…

Sretan vam prelazak vašeg mosta u novo, nepoznato, uzbudljivo i nadasve ispunjavajuće!

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.