Evo vam podrška za promjenu! (video)

Ovo je video za vas za one trenutke kada su vam potrebne hrabrost i energetska podrška u životnim promjenama, kada vam treba poticaj i ruka koja će vas doslovno voditi “preko mosta” u novo i nepoznato.

Ovo je vođena vizualizacija otvorenim očima. Gledajte ovaj video vrlo pažljivo i koncentrirano. Da biste imali koristi, potpuno se uživite u video i u Borisove riječi kojima vas hrabri i potiče, zamislite sebe da ste tamo s njim, na tom mostu uronjeni u veličanstvenu energiju prirode koja vas okružuje, osjetite kako vas sva ta energija ispunjava i daje vam hrabrost i odlučnost, potiče vas i pokreće. Vizualizirajte jasno i s osjećajem da ste napravili svaki korak iz videa i vjerujte da će vas to energetski podići i podržati da napravite isto i u svom životu, upravo u onoj situaciji s kojom se sada suočavate – da pređete taj svoj most od kojeg još možda zazirete.

Video je dodatno energetski programiran i energiziran, tako da ćete primiti i energije Reiki i Ete tehnika…

Sretan vam prelazak vašeg mosta u novo, nepoznato, uzbudljivo i nadasve ispunjavajuće!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.