Dvostruka zemljina meditacija (video)

Dvostruka zemljina meditacija – Podržite se i iscijelite s dva moćna aspekta energije zemlje:

0:00:00 Uvod i objašnjenje
0:03:42 Meditacija na prvi aspekt energije zemlje
0:16:53 Meditacija na drugi aspekt energije zemlje

Prvi dio meditacije će vam pomoći da se kroz povezivanje s energijom zemlje uz vizualizaciju stabla opustite i uzemljite, da stojite čvrsto s nogama na zemlji, da budete realni i praktični, da budete sposobni realizirati svoje naume i zamisli, da se osjećate zaštićeni i snažni, da se iscijelite. U vizualizaciji stabla, drevnog i moćnog simbola koji povezuje zemlju i nebo (“Stablo svijeta” u slavenskim, germanskim i drugim mitologijama), podržat ćete se i s energijom sunca, tj. neba te ćete uravnotežiti ta dva aspekta energije – zemaljski, majčinski, ženski i nebeski, očinski, muški.

U drugom dijelu meditacije pozvat ćete jedan specifičan aspekt zemljine energije, vrlo intenzivan, moćan, žestok i zastrašujući, a koji se također povezuje s mitološkim prikazom Stabla svijeta i energijama u njegovom korijenju (podzemlju). Trebat će vam hrabrosti, ali nagrade su bogate! Drugi dio meditacije služi za proboj blokada, iscjeljivanje trauma, otklanjanje negativnih uvjerenja, razaranje starih obrazaca, transformaciju na svim nivoima, jačanje životne energije te za širenje svijesti, pa čak i za prosvjetljenje.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.