Dvostruka zemljina meditacija (video)

Dvostruka zemljina meditacija – Podržite se i iscijelite s dva moćna aspekta energije zemlje:

0:00:00 Uvod i objašnjenje
0:03:42 Meditacija na prvi aspekt energije zemlje
0:16:53 Meditacija na drugi aspekt energije zemlje

Prvi dio meditacije će vam pomoći da se kroz povezivanje s energijom zemlje uz vizualizaciju stabla opustite i uzemljite, da stojite čvrsto s nogama na zemlji, da budete realni i praktični, da budete sposobni realizirati svoje naume i zamisli, da se osjećate zaštićeni i snažni, da se iscijelite. U vizualizaciji stabla, drevnog i moćnog simbola koji povezuje zemlju i nebo (“Stablo svijeta” u slavenskim, germanskim i drugim mitologijama), podržat ćete se i s energijom sunca, tj. neba te ćete uravnotežiti ta dva aspekta energije – zemaljski, majčinski, ženski i nebeski, očinski, muški.

U drugom dijelu meditacije pozvat ćete jedan specifičan aspekt zemljine energije, vrlo intenzivan, moćan, žestok i zastrašujući, a koji se također povezuje s mitološkim prikazom Stabla svijeta i energijama u njegovom korijenju (podzemlju). Trebat će vam hrabrosti, ali nagrade su bogate! Drugi dio meditacije služi za proboj blokada, iscjeljivanje trauma, otklanjanje negativnih uvjerenja, razaranje starih obrazaca, transformaciju na svim nivoima, jačanje životne energije te za širenje svijesti, pa čak i za prosvjetljenje.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.