Vuk kao animalni vodič

Vuk je simbol vodstva. Možda se osjećate zbunjeno zbog svoje trenutne situacije. Ili se čak osjećate potpuno izgubljeno. Zbog toga vam u ovom trenutku dolazi duh vuka, da vam kaže da ste vođeni na svojem putu, bez obzira kako okolnosti sada izgledale.

Kad se susretnete s izazovima, želite trenutne odgovore. Misli se u vašem umu mogu grozničavo vrtjeti u krug u potrazi za brzim rješenjem ili planom. No, ponekad jednostavno morate prihvatiti da niste u mogućnosti predvidjeti neposrednu budućnost. Tada se možete predati i prepustiti se sa saznanjem da će vas dobroćudna sila odvesti na pravo mjesto. To je zapravo pitanje povjerenja.

Prestanite se boriti i prepustite se toku. Duboko udahnite, opustite se i znajte da će vas događaji dovesti do mjesta na kojem trebate biti – mjesta rasta, ljubavi i sigurnosti… sve za vaše dobro.

Poruka od vuka: “Vjerujte da ste vođeni i zaštićeni. Idite s tokom i promatrajte kako se priča odvija.”

Ovaj video će vam u tome pomoći:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.