Vuk kao animalni vodič

Vuk je simbol vodstva. Možda se osjećate zbunjeno zbog svoje trenutne situacije. Ili se čak osjećate potpuno izgubljeno. Zbog toga vam u ovom trenutku dolazi duh vuka, da vam kaže da ste vođeni na svojem putu, bez obzira kako okolnosti sada izgledale.

Kad se susretnete s izazovima, želite trenutne odgovore. Misli se u vašem umu mogu grozničavo vrtjeti u krug u potrazi za brzim rješenjem ili planom. No, ponekad jednostavno morate prihvatiti da niste u mogućnosti predvidjeti neposrednu budućnost. Tada se možete predati i prepustiti se sa saznanjem da će vas dobroćudna sila odvesti na pravo mjesto. To je zapravo pitanje povjerenja.

Prestanite se boriti i prepustite se toku. Duboko udahnite, opustite se i znajte da će vas događaji dovesti do mjesta na kojem trebate biti – mjesta rasta, ljubavi i sigurnosti… sve za vaše dobro.

Poruka od vuka: “Vjerujte da ste vođeni i zaštićeni. Idite s tokom i promatrajte kako se priča odvija.”

Ovaj video će vam u tome pomoći:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.