Male stvari

Ova osoba koja hoda prirodom pokazuje vam da se ljepota može pronaći u jednostavnim i običnim stvarima života. Možda olako doživljavate ovaj prekrasni svijet u kojem živite, kao da je sam po sebi razumljiv? Čišćenje kuće, uređivanje vrta, kuhanje obroka – najprizemnije stvari poprimaju sveta obilježja kada ih izvodite s totalnom posvećenošću, s ljubavlju i bez primisli o priznanju ili nagradi.

Sada se suočavate s vremenom kada će vam taj opušteni, prirodni i potpuno običan pristup situaciji s kojom se susrećete donijeti mnogo bolje rezultate od bilo kakvog pokušaja da budete briljantni, pametni ili na bilo koji drugi način izvanredni. Zaboravite sve nade o novinskim naslovima za izum najnovije stvarčice ili o tome da ćete zadiviti svoje prijatelje i kolege svojim jedinstvenim osobinama zvijezde. Poseban dar koji imate za ponuditi najbolje je prezentirati upravo na neopterećujuć i jednostavan način, korak po korak.

Osho kaže da možete živjeti izvanredan i neobičan život u vrlo običnom životu – sjeći drva, cijepati drva, nositi vodu s izvora, prati pod, kuhati ručak ili prati odjeću s neizmjernim mirom u sebi… kad to radite s potpunom prisutnošću, predanošću i uživanjem.

Ova zen karta govori o toj običnosti, svetoj običnosti. Pod utjecajem medija i okoline čeznete za velikim postignućima, uspjehom ili slavom, a ta čežnja vam stvara nezadovoljstvo i nemir. Ova karta poziva na odbacivanje pogrešnog pristupa cijeloj stvari, pogrešnog pristupa samom življenju. Prisutnost u sadašnjem trenutku s potpunom posvećenošću onome što radite, bez ikakvih očekivanja, donijet će vam toliko željeni mir i zadovoljstvo. Možda ćete u očima drugih djelovati prosječno i obično, ali, to vam ne bi trebalo biti važno.

A moguće je da upravo ovakvim pristupom na koncu i privučete pažnju i uspjeh, ali to neće biti toliko zbog vaših kvaliteta, već baš zbog unutrašnjeg mira i vještine običnosti u pristupu životu i svemu onome što radite. Ljudi i mediji to vole nazivati samozatajnost ili skromnost. A ono što ih zapravo (nesvjesno) fascinira nije pojavnost, već taj unutrašnji mir i zadovoljstvo kojim tada zračite, a za kojim i oni sami čeznu.

Za vježbu uživajte 5 minuta u “običnim” valovima:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.