Čuvari (breza, bazga i glog) kao vaše biljke moći

Čuvari su tri stabla iz tajanstvenog druidskog “jezika drveća”: breza (Beith na galskom jeziku) raste u sredini, između bazge (Ruis) i gloga (Huath). Sva tri stabla su se poput čuvara nadvila nad sveto jezero. Ta stabla zajedno imaju moć sačuvati zdravlje i ojačati imunost.

Ova druidska karta je znak da se neka situacija ili odnos, a koji vam se čini da je u teškoćama, može sačuvati i ojačati ako se potrudite i nešto poduzmete. Ukoliko ne očekujete brzo rješenje, tj. “čarobni štapić”, problem se može razriješiti postupno kroz niz malenih prilagodbi.

Kao što ova tri čuvara postepeno jačaju ključne organe u tijelu kako bi se povratilo zdravlje i ojačao imunitet, tako i vaš odnos ili situacija traže da se usmjerite na jačanje specifičnih aspekata odnosa/situacije, što će se na kraju odraziti na sve dijelove i na cjelinu.

Umjesto da ste fokusirani na slabosti između vas dvoje ili na slabe točke neke situacije, otkrijte na kojim područjima ste dobro povezani, koja područja su stabilna i jaka, pa nastojte temeljiti vaše djelovanje na tome. Dugotrajni odnosi trebaju zdravi “imunološki sistem” koji se može nositi s neizbježnim stresovima koji se javljaju između dvije individue.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.