Čuvari (breza, bazga i glog) kao vaše biljke moći

Čuvari su tri stabla iz tajanstvenog druidskog “jezika drveća”: breza (Beith na galskom jeziku) raste u sredini, između bazge (Ruis) i gloga (Huath). Sva tri stabla su se poput čuvara nadvila nad sveto jezero. Ta stabla zajedno imaju moć sačuvati zdravlje i ojačati imunost.

Ova druidska karta je znak da se neka situacija ili odnos, a koji vam se čini da je u teškoćama, može sačuvati i ojačati ako se potrudite i nešto poduzmete. Ukoliko ne očekujete brzo rješenje, tj. “čarobni štapić”, problem se može razriješiti postupno kroz niz malenih prilagodbi.

Kao što ova tri čuvara postepeno jačaju ključne organe u tijelu kako bi se povratilo zdravlje i ojačao imunitet, tako i vaš odnos ili situacija traže da se usmjerite na jačanje specifičnih aspekata odnosa/situacije, što će se na kraju odraziti na sve dijelove i na cjelinu.

Umjesto da ste fokusirani na slabosti između vas dvoje ili na slabe točke neke situacije, otkrijte na kojim područjima ste dobro povezani, koja područja su stabilna i jaka, pa nastojte temeljiti vaše djelovanje na tome. Dugotrajni odnosi trebaju zdravi “imunološki sistem” koji se može nositi s neizbježnim stresovima koji se javljaju između dvije individue.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.