Baza svakog kvalitetnog odnosa

Slika s dva stabla prikazuje pravi temelj svakog prijateljstva i svakog odnosa koji je zdrav i zreo. Ovo bi trebao biti i temelj svakog ljubavnog odnosa. Krošnje mogu i trebaju biti isprepletene, dajući sinergijsku ljepotu svemu u čemu dvije osobe zajedno sudjeluju i što udruženo stvaraju. Narančastu boju ova dva stabla mogu stvoriti jedino u zajedništvu. Niti jedno samo za sebe to nije sposobno, jer jedno je žuto, a drugo ružičasto. No, korijen svakog stabla je individualan!

Ovdje se ne radi o imeli koja raste na hrastu kao poluparazit i svojim korijenčićima crpi hranjive sokove iz hrasta umjesto iz zemlje, te bez hrasta ne može preživjeti. Ne, ovdje su dva razvijena stabla koja mogu opstati svako za sebe neovisno o onom drugom. Samo ih ljubav, naklonost i ljepota zajedništva povezuje.

Ovo nije odnos ovisnosti, međuovisnosti niti energetski vampirizam. Ovo je odnos cijenjenja različitosti drugoga koje dolazi iz poznavanja i cijenjenja samoga sebe, odnos u kojem se oboje raduju zajedništvu dok ono postoji, i u kojem se s lakoćom pušta drugog da ode svojim putem ako i kada dođe vrijeme za to.

Ova zen karta ukazuje da ste spremni za umijeće prijateljstva. Usput, mogli biste primijetiti da više niste zainteresirani za sve moguće drame i romanse u koje su drugi ljudi uključeni. To nije gubitak. To je rođenje veće i ljubavnije osobine koja proizlazi iz punoće iskustva. To je rođenje ljubavi koja je zaista neuvjetovana, bez očekivanja i zahtjeva.

Put do takvih odnosa uključuje i kidanje toksičnih vezanosti koje guše svaku mogućnost zdravog odnosa. Pogledajte videa na tu temu:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.