Baza svakog kvalitetnog odnosa

Slika s dva stabla prikazuje pravi temelj svakog prijateljstva i svakog odnosa koji je zdrav i zreo. Ovo bi trebao biti i temelj svakog ljubavnog odnosa. Krošnje mogu i trebaju biti isprepletene, dajući sinergijsku ljepotu svemu u čemu dvije osobe zajedno sudjeluju i što udruženo stvaraju. Narančastu boju ova dva stabla mogu stvoriti jedino u zajedništvu. Niti jedno samo za sebe to nije sposobno, jer jedno je žuto, a drugo ružičasto. No, korijen svakog stabla je individualan!

Ovdje se ne radi o imeli koja raste na hrastu kao poluparazit i svojim korijenčićima crpi hranjive sokove iz hrasta umjesto iz zemlje, te bez hrasta ne može preživjeti. Ne, ovdje su dva razvijena stabla koja mogu opstati svako za sebe neovisno o onom drugom. Samo ih ljubav, naklonost i ljepota zajedništva povezuje.

Ovo nije odnos ovisnosti, međuovisnosti niti energetski vampirizam. Ovo je odnos cijenjenja različitosti drugoga koje dolazi iz poznavanja i cijenjenja samoga sebe, odnos u kojem se oboje raduju zajedništvu dok ono postoji, i u kojem se s lakoćom pušta drugog da ode svojim putem ako i kada dođe vrijeme za to.

Ova zen karta ukazuje da ste spremni za umijeće prijateljstva. Usput, mogli biste primijetiti da više niste zainteresirani za sve moguće drame i romanse u koje su drugi ljudi uključeni. To nije gubitak. To je rođenje veće i ljubavnije osobine koja proizlazi iz punoće iskustva. To je rođenje ljubavi koja je zaista neuvjetovana, bez očekivanja i zahtjeva.

Put do takvih odnosa uključuje i kidanje toksičnih vezanosti koje guše svaku mogućnost zdravog odnosa. Pogledajte videa na tu temu:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.