Vaš vodič je tu!

Lik s krilima u duginim bojama na ovoj zen karti predstavlja vodiča kojeg svatko od nas nosi u sebi. Poput lika u pozadini slike, ponekad se možete malo i opirati vjerovati tom vodiču, a sve zbog toga što ste toliko navikli slijediti znakove izvana koje ćete prije poslušati nego one iznutra.

Istina vašeg vlastitog najdubljeg bića pokušava vam pokazati gdje ići u ovom momentu, tako da pojavljivanje ove zen karte znači da možete vjerovati svojem unutarnjem vodstvu koje vam je dano. Ono govori šaptom, pa ponekad možete oklijevati jer niste sigurni jeste li ga ispravno razumjeli. Ali znamenje je jasno: u slijeđenju unutarnjeg vodstva osjećat ćete se cjelovitiji i integriraniji, kao da se krećete prema van iz samog središta svog bića.

Naučeni ste tražiti savjete od drugih ljudi ili autoriteta, donositi odluke na temelju promišljanja o onom što su drugi rekli o nekoj temi. Kada postanete malo “duhovniji” i dalje tražite vodstvo izvana – kroz “duhovne autoritete” i njihove spise, svete knjige, gurue, učitelje, propovjednike. Pa zatim počinjete tražiti i zapažati znakove i znamenja, ona na vani, u pojavnom svemiru. Kroz molitvu ili mentalno obraćanje komunicirate s nekim bogom, bestjelesnim duhovnim vodičima ili anđelima. Ali i dalje to vodstvo koje dobivate doživljavate kao nešto izvan vas.

To su koraci na putu duhovnog rasta, a vodstvo vam je uvijek dostupno, ma u kojem obliku se javljalo ili kako god ga vi interpretirali.

Krajnji doseg, prema zenu, jest kada spoznate da je vaš vodič zapravo u vama samima. Oduvijek je bio tu, ali ignorirali ste ga, niste mu vjerovali, niste ga čak niti čuli, jer bili ste naučeni da to nije moguće, da se trebate bojati strašnoga boga koji sjedi negdje izvan vas, daleko gore na nebesima. Jednom kada prepoznate to vodstvo, to svjetlo u središtu svojeg bića, više vam neće biti potrebni niti izvanjski bog ili druga nevidljiva bića, a kamoli ljudski vođe i učitelji ili popularna ezoterijska pomagala, poput anđeoskih kartica, tarota, astrologije i drugog, uključujući i ove zen karte. Shvatit ćete da su to zapravo samo pomagala kojima se vaša nadsvijest služila da vas usmjeruje i vodi.

Ova karta vas ohrabruje da poslušate i vjerujete svojem unutrašnjem glasu, jer vam upravo on pruža ono vodstvo koje tražite. No, ovisno o vašem nivou razumijevanja, ova karta ukazuje na prisutnost bilo kojeg oblika vodstva koji vam je sada prihvatljiv, pa bilo to i neko izvanjsko vodstvo putem nekog duhovnog vodiča, vanjskih znakova ili pak savjeta nekih osoba ili učitelja prisutnih u vašem životu.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.