Medvjedica kao animalni vodič

Majka medvjedica je vrlo brižan animalni duh. Nije uopće čudno što se mnogoj djeci daju plišani medvjedići kako bi se osjećala umireno i zaštićeno. Medvjed vam predlaže da vodite računa i o sebi! Zamislite što biste sada željeli i onda to poklonite samima sebi: vruću kupku, šalicu čaja, trenutak opuštanja ili zagrljaj od nekoga tko vam je drag. Možete čak i kupiti poklon za sebe, zaslužili ste ga! Vrijeme je pogodno za stvaranje toplog, ugodnog i nježnog okruženja. Samo budite jednostavni i ugađajte si.

Ova vas karta također poziva da brinete o onima koje volite. Vjerojatno postoji netko oko vas kome stvarno treba nekakva pažnja ili jednostavno prijateljska riječ. Slijedite ono što vam govori vaše srce i ne bojte se da će vas pogrešno shvatiti ili odbaciti. Čak i ako to javno ne izraze, ljudi će vam biti zahvalni na vašoj ljubaznosti.

I ne zaboravite da kada vodite računa o drugima, vodite računa i o sebi.

Poruka od medvjeda: “Sada je pravo vrijeme da se brinete o sebi i drugima. Ljubaznost se uvijek isplati.”

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.