Medvjedica kao animalni vodič

Majka medvjedica je vrlo brižan animalni duh. Nije uopće čudno što se mnogoj djeci daju plišani medvjedići kako bi se osjećala umireno i zaštićeno. Medvjed vam predlaže da vodite računa i o sebi! Zamislite što biste sada željeli i onda to poklonite samima sebi: vruću kupku, šalicu čaja, trenutak opuštanja ili zagrljaj od nekoga tko vam je drag. Možete čak i kupiti poklon za sebe, zaslužili ste ga! Vrijeme je pogodno za stvaranje toplog, ugodnog i nježnog okruženja. Samo budite jednostavni i ugađajte si.

Ova vas karta također poziva da brinete o onima koje volite. Vjerojatno postoji netko oko vas kome stvarno treba nekakva pažnja ili jednostavno prijateljska riječ. Slijedite ono što vam govori vaše srce i ne bojte se da će vas pogrešno shvatiti ili odbaciti. Čak i ako to javno ne izraze, ljudi će vam biti zahvalni na vašoj ljubaznosti.

I ne zaboravite da kada vodite računa o drugima, vodite računa i o sebi.

Poruka od medvjeda: “Sada je pravo vrijeme da se brinete o sebi i drugima. Ljubaznost se uvijek isplati.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.